Symbolen Interventieplan

Overzicht van de gebruikte symbolen

Voorbeeld interventieplan ziekenhuis

Overzichtplan brandweer ziekenhuis

Voorbeeld interventieplan hotel

Overzichtplan brandweer voorbeeld hotel

Voorbeeld interventieplan chemiebedrijf

Overzichtplan brandweer chemie bedrijf

Voorbeeld detailplan chemiebedrijf (1)

Detailplan brandweer chemie bedrijf

Voorbeeld detailplan chemiebedrijf (2)

Detailplan brandweer chemie bedrijf

VLUCHT-EN REDDINGSPLANNEN

Volgens de arbeidswetgeving heeft de werkgever vlucht- en reddingsplannen te plaatsen, als de ligging, de grootte en de soort van het gebruik van de werkplaats dit noodzakelijk maken.

De van ons gemaakte vlucht- en reddingsplannen krijgt u principieel in een specifieke uitvoering, die met het object overeenkomt.

Daardoor wordt een optimale oriëntering in geval van brand gegarandeerd. Graag helpen wij U bij de juiste positionering van de plannen.

Voor medewerkers, gasten en bezoekers, die U gebouw betreden, transfereren onze vlucht- en reddingsplannen de hogere zekerheidsstandaard van uw onderneming.

In onze vlucht- en reddingsplannen integreren wij naast de relevante beschrijvingen, ook gedragsregels voor brand- respectievelijk ongevallen, een drietalige legende standaard: Nederlands/Duits/Engels/Frans; en andere talen op aanvraag) zoals een object overzichtsplan met verzamelplaats.

De levering van de vlucht- en reddingsplannen gebeurd in een kunststofkader met glasplaat. Op wens leveren wij ook de kaders met acrylglas. Deze verhindert een glasbreuk en is in de voedingsindustrie verplicht. Wij bieden U ook diefstalzekere kaders en plannen in een uitvoering met fluoriserend licht aan.

Alle vlucht- en reddingsplannen worden door een speciaallaminering tegen verbleking en andere omgevingsinvloeden beschermd. Elegante uitvoeringen bv. zonder kaders in acrylglas of ESG met inox-muurbe vestigingen voor exclusief gebruik hebben wij in ons leverprogramma.

Wij stellen ook vlucht- en reddingsplannen voor hotels en jeugdherbergen op. Deze plannen laten zich door een zelfplakkende laminering eenvoudig op de binnenkant van de kamerdeur aanhechten. Vanzelfsprekend bieden wij ook hiervoor exclusieve glashouders aan.

Groep FJK – Brandbeveiliging in België

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.