Groep FJK

Consultancy Fire Security

Onze missie

Ieder jaar zijn er in ons land meer dan 100 doden t.g.v. brand. De schade t.g.v. brand beloopt jaarlijks honderden miljoenen euro’s. De kennis van het vuur is daarom primordiaal!

Lees verder

Doelgroep

Bouwpromotoren, architecten, bedrijfsleiders worden bij het creëren van hun plannen geconfronteerd met talloze problemen op gebied van vergunningen, stedenbouwkundige voorschriften, milieuwetgeving,…

Lees verder

Referenties

Grenslandhallen Hasselt, Groep Mathijs Verven Halen, Gerechtshof Hasselt, Bouchard l’Escaud Gent, De Klokke Bilzen, Lidl België, Opslagloodsen Vrouwvliet Mechelen, Bridgestone Zeebrugge, Parking Juliana Tongeren, …

Lees verder

ONZE INGENIEURS & SPECIALISTEN

AT YOUR SERVICE

BRANDAFDICHTINGEN VIA REI INTERNATIONAL

REI International is een brandpreventie bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie op een breed vlak. REI International is een jong en dynamische bedrijf die zich kenmerkt door kwaliteit en nazorg voor zijn klanten.

Wij beschikken alleen over specialisten die vakkundig en gecertificeerd zijn. Wij werken kortom met de belangrijkste normen en eisen die gelden op ons werkgebied. REI International is een brandpreventie bedrijf die zich heeft gespeciallseerd in bouwkundige brandpreventie op een breed vlak.