Zo wil je toch niet in de media verschijnen?Voorkomen is beter dan genezen: enkele maanden geleden woedde er een stevige brand in een diepvriesgroentenbedrijf in Bavikhove. Dat was de eerste keer dat het bedrijf in de media verscheen, en niet op de goede manier. Want zeg nu zelf: zo wil je toch niet in de media verschijnen?

De brand zou veroorzaakt zijn door een ammoniaklek. In de directe omgevingn het bedrijf werden ook 150 mensen geëvacueerd, omdat één van de hoogspanningsleidingen naar beneden was gekomen. Daarnaast werd er een stuk van de weg afgezet. De gevolgen van de brand gingen verder dan enkel materiële schade en een evacuatie: de wielerwedstrijd Hemelvaartprijs kon hierdoor pas een uur later dan voorzien van start gaan.

Een onverwachte brand kan heel wat schade en kosten met zich meebrengen. Daarom ben je best zo goed mogelijk voorbereid. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen.

Is jouw bedrijf voorzien op een uitslaande brand? Contacteer ons, wij helpen je graag verder om jouw bedrijf fire-proof te maken. 

Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker