Voorbeelden en symbolen

VOORBEELDEN
​​​​​​​EN SYMBOLEN

VLUCHT-EN REDDINGSPLANNEN

Volgens de arbeidswetgeving heeft de werkgever vlucht- en reddingsplannen te plaatsen, als de ligging, de grootte en de soort van het gebruik van de werkplaats dit noodzakelijk maken.

De van ons gemaakte vlucht- en reddingsplannen krijgt u principieel in een specifieke uitvoering, die met het object overeenkomt.

Daardoor wordt een optimale oriëntering in geval van brand gegarandeerd. Graag helpen wij U bij de juiste positionering van de plannen.

Voor medewerkers, gasten en bezoekers, die U gebouw betreden, transfereren onze vlucht- en reddingsplannen de hogere zekerheidsstandaard van uw onderneming.

In onze vlucht- en reddingsplannen integreren wij naast de relevante beschrijvingen, ook gedragsregels voor brand- respectievelijk ongevallen, een drietalige legende standaard: Nederlands/Duits/Engels/Frans; en andere talen op aanvraag) zoals een object overzichtsplan met verzamelplaats.

De levering van de vlucht- en reddingsplannen gebeurd in een kunststofkader met glasplaat. Op wens leveren wij ook de kaders met acrylglas. Deze verhindert een glasbreuk en is in de voedingsindustrie verplicht. Wij bieden U ook diefstalzekere kaders en plannen in een uitvoering met fluoriserend licht aan.

Alle vlucht- en reddingsplannen worden door een speciaallaminering tegen verbleking en andere omgevingsinvloeden beschermd. Elegante uitvoeringen bv. zonder kaders in acrylglas of ESG met inox-muurbe vestigingen voor exclusief gebruik hebben wij in ons leverprogramma.

Wij stellen ook vlucht- en reddingsplannen voor hotels en jeugdherbergen op. Deze plannen laten zich door een zelfplakkende laminering eenvoudig op de binnenkant van de kamerdeur aanhechten. Vanzelfsprekend bieden wij ook hiervoor exclusieve glashouders aan.

INTENTIE INTERVENTIEPLAN

De hulpdiensten moeten beschikken over de beste interventie procedures in geval van brand. Daarom moeten er interventieplannen worden opgesteld in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven.

meer weten

INHOUD INTERVENTIEPLAN

 
Brandweerplannen zijn noodzakelijk voor een snelle oriëntering van 
interventieteams, in bijzonder voor de betere inschatting van de situatie in een groot of bijzonder gevaarlijk object.
 

meer weten

VOORBEELDEN & SYMBOLEN

Volgens de arbeidswetgeving heeft de werkgever de plicht om vlucht- en reddingsplannen te plaatsen, als de ligging, de grootte en de soort van het gebruik van de werkplaats dit noodzakelijk maken.

meer weten

BRANDWEER-LOOPKAARTEN

Voor de doorschakeling van alarmen van een branddetectiecentrale naar een brandweerkazerne zijn brandweerloopkaarten zeer belangrijk. Deze worden specifiek voor het object en …

meer weten

Adviesverlening aan architecten, bouwpromotoren, aannemers over de te nemen bouwkundige brand- preventiemaatregelen tegen brand. Dit vereist een samenspraak van ontwerp tot realisatie.

De groep FJK bevat erkende ingenieurs die bekwaam zijn in de volgende technieken en berekeningen: rookdetectieinstallaties, sprinklerinstallaties, brandweerstand constructies en rook-en warmteafvoerinstallaties.

De hulpdiensten moeten beschikken over de beste interventie procedures in geval van brand. Daarom moeten er interventieplannen worden opgesteld in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven.

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief